Promach dualtool

Sprawy nie związane z konkretnymi modelami...

Moderatorzy: Grzesiek, Tank

Promach dualtool

Postautor: Niedz » środa 13 cze 2018, 13:23

Czy ktos ma jakies doswiadczenia z ich produktami?
Mysle nad tym zestawem:
http://stores.promachdualtool.com/dual-tool-plus/
I do tego ten drobiazg:
http://stores.promachdualtool.com/gs-seat-space-saver/

Tylko jak do tego doliczyc koszt przesylki i przewalutowanie na pln to sie robie juz troche monety :(
Moze ktos w PL to ogarnia?
Awatar użytkownika
Niedz
 
Posty: 70
Rejestracja: środa 20 maja 2015, 10:38

Re: Promach dualtool

Postautor: mlody_erni » środa 13 cze 2018, 13:27

NIE ROZ DA JE BA NA
R1150 Robert- był i nima :(
R1200 RoberT- w końcu yes :)
Awatar użytkownika
mlody_erni
Pilnuję porządku
Pilnuję porządku
 
Posty: 9373
Rejestracja: niedziela 22 cze 2014, 22:38
Lokalizacja: Krapkowice

Re: Promach dualtool

Postautor: Niedz » środa 13 cze 2018, 14:49

Dzieki, taka juz mam w wersji alu
Awatar użytkownika
Niedz
 
Posty: 70
Rejestracja: środa 20 maja 2015, 10:38

Re: Promach dualtool

Postautor: niewiem » środa 13 cze 2018, 15:10



Ja to zrobiłem samodzielnie. Tak jak tutaj: http://advrider.com/index.php?threads/r ... ge.115021/
Potrzebne dwie śruby M10 z odpowiednio długim odcinkiem niegwintowanym (35mm), dwa kawałki blaszki i 4 wkręty.
Nawet chyba gdzieś to powinno się poniewierać, bo nigdy nie wyrzucam takich patentów. Skąd jesteś?
niewiem
 
Posty: 1505
Rejestracja: piątek 05 lut 2010, 16:45
Lokalizacja: Kraków


Wróć do Garaż ogólny

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości