Ogłoszenie globalne

Korzystanie z BBCode dla YouTube.

1. Jeśli wklejacie cały adres kopiując go np. z paska adresu przeglądarki:
Kod: Zaznacz cały
[youtube]https://youtube.com/watch?v=ID_FILMU[/youtube]


2. Jeśli korzystacie z opcji "Udostępnij" pod filmem:
Kod: Zaznacz cały
[youtube-shared]https://youtu.be/ID_FILMU[/youtube-shared]


Wiem że mało elegancko, albowiem zmiana w kodzie jest "zbyt drastyczna", aby robić to w oryginalnym pliku systemu (będzie fakap przy aktualizacji), więc muszę napisać to w formie wtyczki ;) //programista

Numery Id czujników rdc

Sprawy nie związane z konkretnymi modelami...

Moderatorzy: Grzesiek, Tank

Numery Id czujników rdc

Postautor: Tomek Gregosz » środa 20 cze 2018, 21:42

Witam, kupiłem czujniki do swojego gs 1200 oczywiście bez naklejek z numerem ID. Numery odczytałem u wulkanizatora urządzeniem ATEQU V56 i jest problem, wg urządzenia w kodzie ID znajdują się też litery. Czy faktycznie w tych id są dopuszczalne litery, czy może czujniki są jakieś trefne.

Motoscan w programowaniu kodów czujników pozwala wprowadzać tylko cyfry, tak powinno tak być czy on poprostu nie ogarnia i trzeba użyć gs 911.

Pozdrawiam
R1200GS
Tomek Gregosz
 
Posty: 44
Rejestracja: piątek 27 sie 2010, 21:58
Lokalizacja: Opole
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Numery Id czujników rdc

Postautor: Cezarus » środa 20 cze 2018, 22:12

Cezarus
 
Posty: 2700
Rejestracja: środa 21 gru 2011, 22:14
Lokalizacja: Płock
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Numery Id czujników rdc

Postautor: Tomek Gregosz » czwartek 21 cze 2018, 21:04

Faktycznie po zmianie z szesnastkowego na dziesiętny motocykl znajduje czujniki i wszystko gra.

edit. Bardzo dziękuję :D
Ostatnio zmieniony czwartek 21 cze 2018, 21:53 przez Tomek Gregosz, łącznie zmieniany 1 raz
R1200GS
Tomek Gregosz
 
Posty: 44
Rejestracja: piątek 27 sie 2010, 21:58
Lokalizacja: Opole
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Numery Id czujników rdc

Postautor: Cezarus » czwartek 21 cze 2018, 21:37

Jako dobrze wychowany powiem .......nie ma za co .


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cezarus
 
Posty: 2700
Rejestracja: środa 21 gru 2011, 22:14
Lokalizacja: Płock
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Wróć do Garaż ogólny

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Piotr Jaracz i 2 gości