Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem o czym piszesz i czy chcę to wiedziec...donia pisze:Mie yeż na początku putał kilka razy [.....] Później przestał. Albo złapał na dobre fixa, albo się naładował.
Takie są moje przypuszczenia.
pzdrv,
Tank pisze:Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem o czym piszesz i czy chcę to wiedziec...donia pisze:Mie yeż na początku putał kilka razy [.....] Później przestał. Albo złapał na dobre fixa, albo się naładował.
pzdrv,![]()
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
Śmiejecie się. Koledze się t z k pomyliło.0xFF pisze:Tank pisze:Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem o czym piszesz i czy chcę to wiedziec...donia pisze:Mie yeż na początku putał kilka razy [.....] Później przestał. Albo złapał na dobre fixa, albo się naładował.
pzdrv,![]()
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
Jeż go putał kilka razy.
Czytaj ze zrozumieniem.![]()
![]()
Grześku pisze:Zostawiając Navi w motorze, wyszedłem z założenia, że będąc podłączona do 'systemu' nie musi być specjalnie ładowana...
Ku memu zdziwieniu okazało się, że od końca października do dziś poziom baterii spadł do zera.
Chcąc mieć Navigatora "pod prądem", trzeba o tym pamiętać
aadamuss pisze:Jak sprawdzić datę pierwszej rejestracji Garmina?
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Wróć do Recenzje ubrań/kasków/akcesoriów itp.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość